Trainingen

2-daagse training (5 dagdelen):
data op aanvraag, locatie: Utrecht/Maarssen

Betere resultaten van je ICT leveranciers?
Als inkoper, contract- of leveranciersmanager wil je betere resultaten, bijvoorbeeld  betere kwaliteit, meer klantgerichtheid, minder ‘verrassingen’, meer innovatie, meer besparingen.
En: een betere samenwerking!

Begin bij jezelf:
leer hoe je de leverancier krijgt die je verdient

Leveranciers gaan alleen anders acteren als jij ze anders benadert. Kies je altijd de meest effectieve wijze om jouw leveranciersrelatie vorm te geven? Hoe geef je vorm aan sturen op resultaten? Wil je je eigen ontwikkeling versnellen? Vind je ‘de’ theorie niet specifiek genoeg voor jouw situatie?
Dan is deze training de oplossing.

Net even anders...
Onderuit zakken en je werk even vergeten is er in deze training niet bij. Integendeel. Ik verwacht van je dat je je werk meeneemt en een specifieke case aan mij (en de rest van de groep) presenteert. Daar gaan we samen mee aan de slag. Met de inhoud en met jouw kwaliteiten. Je krijgt direct concrete handreikingen hoe het anders kan en je oefent net zo lang tot je het onder de knie hebt. Bijvoorbeeld in rollenspelen met je mede-trainees. Op deze manier is er veel ruimte om te leren van en met elkaar. En je realiseert direct significante verbeteringen. Niet alleen voor deze specifieke case, ook voor alle volgende trajecten die je oppakt.

De feiten
– Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 9 personen
– Kosten: € 1.250,= exclusief 21% btw
– Wil je blijven overnachten? Houd dan rekening met een extra bedrag van ca. € 150,= per nacht

Aanmelden!
Stuur een e-mail naar info@puurzaken.nl. Of bel voor meer informatie 06 – 24345615