Meer over Marian

Wie zijn we?
De drijvende kracht achter puurzaken is Marian Froon. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring in de ICT sector. Marian ontdekte en ontwikkelde haar ware kracht als onderhandelaar. Als zij-instromer heeft zij zich gespecialiseerd in inkoop van ICT diensten voor het bedrijfsleven en de overheid. Dankzij haar rijke ervaring pakt Marian met puurzaken alle inkoopkwesties voor haar opdrachtgevers doortastend op met de lange termijn visie in het achterhoofd.

  • Een messcherpe analyse
  • Concreet plan van aanpak
  • Slagvaardig de plannen uitvoeren. Want met een plan op de plank is niemand geholpen!

puurzaken weet altijd gemeenschappelijke belangen te vinden. Vertaalt deze vervolgens in een creatieve en voor iedereen goede oplossing voor de lastige puzzel. Bijvoorbeeld door interne aanpassingen, waardoor het voor de leverancier makkelijker wordt en voor de inkoper dus goedkoper. Of door de ICT leverancier uit te dagen om oplossingen te bedenken voor de toekomst.
Een recht door zee aanpak is key voor puurzaken. Als uit de analyse van het probleem blijkt dat de ICT leverancier keer op keer afspraken niet nakomt, kan deze vertrekken. Maar ook als blijkt dat de opdrachtgever zelf zaken verkeerd heeft opgepakt, doet puurzaken eerlijke verbetervoorstellen.
Persoonlijk kennismaken? Neem dan contact op.